Livestream dinnershow at home.

Livestream dinnershow at home.

16 oktober 2020 Uit Door Nieuws Online Magazine

Zaterdag 17 oktoberLivestream dinnershow at home: A Tribute to Bill Withers
W/ Sabrina Starke & Jono McCleery Ook BIRD heeft het zwaar en moet gedwongen de deuren sluiten, maar don’t worry: BIRD brengt dit avondvullende programma naar je woonkamer. Support BIRD in deze moeilijke tijd en koop een ticket voor de livestream, een complete dinnershow of alleen take away diner/pizza at home. BIRD’s chef Martin kookt voor je en jij hoeft ’t alleen maar op te dienen!

Livestream & dinnershow
Zaterdagavond brengt BIRD een eerbetoon aan soul-legende Bill Withers. Je geniet thuis aan je eigen eettafel van een driegangenmenu of pizza terwijl Sabrina Starke en Jono McCleery via een livestream een serenade brengen aan Bill’s oeuvre. Het begint ingetogen en de avond wordt langzaam opgebouwd op tot een zinderend muzikaal hoogtepunt. Verwacht een avond vol soul en funk.

Tickets:
€15 Livestream
€25 Livestream + pizza
€40 Livestream + menu

€10 Take away pizza
€25 Take away menu

Aanvang:
16:00u – 18:00u afhalen bij BIRD

Meer info

Zaterdag 24 oktoberCinema Culinair: Ratatouille Cinema Culinair is back! Dit keer kijk je naar de beste culinaire animatiefilm aller tijden, Ratatouille! It’s simple; jij geniet tegelijkertijd van dezelfde gerechten als in de film zodat je letterlijk proeft wat je ziet. BIRD’s chefkok levert de gerechten genummerd bij je aan. Jij streamt de film thuis, doet de finishing touch en smult van jouw Franse culinaire diner!

De film
Ratatouille (2007) is een Pixar animatiefilm voor jong en oud en is dé culinaire animatiefilm aller tijden. Remi is een rat met smaak en culinair talent, die per toeval terecht komt in de keuken van chefkok Gusteau. In de keuken raakt hij bevriend met keukenhulp Linguini die zijn leven op zijn kop zal zetten. De film kreeg 65 prijzen en bruist van energie, romantiek, humor en, belangrijk: lekker en authentiek Frans eten waar we je een selectie van presenteren.
Tickets:
Take away diner: €39,95 p.p [7-gangen]

Aanvang:
15.00u – 18.00u afhalen bij BIRD