Ionisatie apparatuur FAT Holland bewezen Corona proof.

Ionisatie apparatuur FAT Holland bewezen Corona proof.

9 maart 2021 Uit Door Nieuws Online Magazine

Het bedrijf Fat Holland uit Vught is eind vorig jaar gestart met de verkoop van luchtzuiveringsapparatuur op basis van ionisatie. Met de komst van COVID-19 leek dit zeer logisch aangezien de effectieve werking van ionisatie in het bestrijden van virussen reeds meerdere malen wetenschappelijk bewezen is.

Om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn heeft het bedrijf, mede middels hun Italiaanse fabrikant BIOXIGEN, uniek wetenschappelijk onderzoek laten doen met specifiek hun eigen apparatuur en het COVID-19 virus. De uitkomsten van dit kostbare en tijdrovende onderzoek zijn nu bekend en mogen spectaculair genoemd worden. De apparatuur van FAT Holland is bewezen effectief in de bestrijding van Corona.

‘Ontzettend blij en trots ‘zijn ze bij FAT Holland met de uitkomst van dit onderzoek. Ondanks de vele overtuigende bewijzen die zij konden overleggen betreffende de bewezen effectiviteit van ionisatie bij de bestrijding van virussen bespeurden zij de afgelopen periode toch enige terughoudendheid bij potentiële klanten m.b.t. de inzetbaarheid van hun apparatuur bij de bestrijding van Covid-19.

In plaats van te verwijzen naar onderzoeken van ver voor de komst van COVID-19 of op virussen in het algemeen hebben ze nu dus een sluitend bewijs van de werking van hun eigen apparatuur op het Corona virus. ‘Met dit wetenschappelijke bewijs in handen kunnen wij elke twijfel wegnemen en garant staan voor de werking van onze apparatuur ‘.