100% elektrisch voertuig MAX Mobiel nu bij Welzorg Auto op Maat

100% elektrisch voertuig MAX Mobiel nu bij Welzorg Auto op Maat

mei 20, 2021 Uit Door Redactie: Henk van Antwerpen

Welzorg Auto op Maat – onderdeel van Louwman Group – is sinds kort leverancier van de populaire MAX Mobiel. Dit 100% elektrische voertuig is speciaal gemaakt voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking die zorgeloos, comfortabel en goed beschermd tegen weer en wind op pad willen. Welzorg Auto op Maat biedt de MAX Mobiel in een private leaseconstructie aan.

De MAX Mobiel heeft voor de wegenverkeerswet dezelfde status als een scootmobiel. Rijden op het fietspad, het trottoir of op de weg in de bebouwde kom is toegestaan en een rijbewijs is niet nodig. De maximum snelheid van de MAX Mobiel is gelimiteerd op 45 km/uur. Parkeren is bijna overal mogelijk en het voertuig biedt plaats voor twee inzittenden. Bovendien is gemakkelijk een opklapbare rolstoel of rollator mee te nemen. Met al deze voordelen is de MAX Mobiel een mooie aanvulling op soortgelijke voertuigen die Welzorg Auto op Maat ook levert.

Welzorg Auto op Maat
Welzorg Auto op Maat is onder andere gespecialiseerd in autoaanpassingen. Het bedrijf streeft naar optimale mobiliteit voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking. De MAX Mobiel is een welkome aanvulling binnen het aanbod. Remco Kuipers, Business Unit Manager bij Welzorg Auto op Maat: “Wij vinden het belangrijk om zo veel mogelijk mensen mobiel te houden. Dat iedereen nog een bezoek kan brengen aan vrienden, de dokter of de supermarkt. De MAX Mobiel is bovendien een duurzame oplossing voor mensen die slecht ter been zijn. De MAX Mobiel rijdt volledig elektrisch, met een laag stroomverbruik en hij belast hierdoor het milieu veel minder: geen uitlaatgassen en een geluidloze motor!”

Gratis MAX Mobiel uitproberen
De MAX Mobiel is vrijblijvend te ervaren met een gratis proefrit aan huis óf bij een locatie in de buurt. Welzorg Auto op Maat biedt de MAX Mobiel in eerste instantie aan via een private leaseconstructie, voor prijzen vanaf € 259,- per maand* bij een looptijd van 48 maanden. Daarnaast is het mogelijk om door Welzorg Auto op Maat aanpassingen in het voertuig aan te brengen, zoals een aangepaste stoel, stuurknop of handbediening voor gas en bedrijfsrem.

Ook ideaal voor zorginstellingen
De MAX Mobiel is ook populair bij zorginstellingen waar vrijwilligers en mantelzorgers een rondje met de bewoners willen rijden. Dit alles om mobiel te blijven en deel te nemen aan het sociale verkeer. De MAX Mobiel is in die hoedanigheid ook een krachtig instrument in de strijd tegen de eenzaamheid.

Wie is Welzorg Auto op Maat?
Welzorg Auto op Maat maakt deel uit van de divisie Care binnen de Louwman Group. Samen met RSR, Hulpmiddelenleverancier Welzorg en Welzorg Woning op Maat houdt ieder zich bezig met mobiliteit voor senioren of mensen met een lichamelijke beperking.

Al meer dan 45 jaar is Welzorg Auto op Maat specialist op het gebied van autoaanpassingen voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking. Aanpassingen kunnen gedaan worden aan de eigen auto, maar een aangepaste occasion behoort ook tot de mogelijkheden, evenals private lease of het huren van een Zonnebloemauto. Ook kunnen cliënten bij Welzorg Auto op Maat terecht voor rij- en gewenningslessen, ergonomisch zitadvies, onderhoud, reparatie en LPK (Laadkleppen Periodieke Keuring).

nieuws online